• Начало
  • Пътувай в условия на COVID 19

Пътувай в условия на COVID 19

За да се забави разпространението на коронавируса и да се защитят здравето и благосъстоянието на всички европейци, се наложи да бъдат въведени някои ограничения за пътуване. Европейската комисия прави всичко възможно, за да могат хората да се срещат с роднини и приятели и за да се гарантира свободното движение на хора, стоки и услуги, при пълно спазване на мерките в областта на здравето и безопасността.

Нещата се променят - бързо. И въпреки че все още има много неизвестни, ние сме тук, за да Ви дадем сигурност. Много от Вас вече започнаха да пътуват. Други кроят планове - за днес, утре или дори година по-рано. В момента правим всичко възможно, за да можете да резервирате с увереност и гъвкавост. В крайна сметка, единственото, което искаме е да сте спокойни, когато дойдете при нас. И ще направим всичко възможно да е така!

Тук може да откриете някои често срещани въпроси свързани с пътуване по време на COVID 19:

Как да знам, къде мога да отида? - Ние сме тук, за да Ви посъветваме за конкретните дестинации, отворени за Вас въз основа на Вашето местожителство и паспорт. Има различни съображения, които трябва да се вземат предвид, включително: официалните съвети на МВНР, налични полети, ограниченията за влизане в държавата, където отивате.

Какво ще се случи, ако си резервирам пътуване и междувременно изискванията за държавата-крайна дестинация се променят? - Ние постоянно следим промените в изискванията за пътуване до различните дестинациите. Ако тези изисквания се променят в началото на Вашето пътуване, ние ще Ви го съобщим незабавно и ще обсъдим правилния начин на действие.

Ако реша да пътувам сега, какви са ползите? - Всички наши клиенти, които пътуват в момента, се връщат и казват едно и също: "Чувствах се невероятно и в безопасност". "Беше прекрасно да изживея дестинацията без тълпите". "Хотелският персонал беше толкова топъл и приветлив". Не на последно място, за много от Вас, които в момента работят от вкъщи, пътуването може да бъде възможност да продължите да работите на пълен работен ден, докато се наслаждавате на ново място - имаме клиенти, които вземат вила за един месец, работят в продължение на 3 седмици и се наслаждават на една седмица почивка.

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ СВЪРЗАНИ С ПЪТУВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА COVID 19:

https://reopen.europa.eu/bg/

https://www.mfa.bg/bg/

https://www.who.int/

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки