Преди пътуване

 • Как работи сайта на Via Gusto?

  Много е просто! Можете да използвате нашите инструменти и филтри за търсене на дестинации, въз основа на това кога искате да пътувате, с каква продължителност и т.н. Сайтът ни е пълен с маршрути, но всеки един от тях е само пример какво може да направите, а не какво трябва да направите. От момента, в който направите запитване, нашият екип ще работи с Вас, за създаване на маршрут "по поръчка". Ако все пак изберете конкретен маршрут и той изцяло отговаря на Вашите изисквания, може да кликнете на бутона "РЕЗЕРВИРАЙ", да попълните своите данни и просто да следвате стъпките до края.

 • Задължително ли е да пътувам в група?

  Всички наши пътувания са индивидуални. Няма ограничение в броя на пътуващите. Така че, ако искате да пътувате само двама или пък тайфа от четиридесет, ние можем да го организираме.

 • Какво се случва след като резервирам?

  След като сте избрали окончателно своя маршрут и резервирате пътуването си, ще получите потвърждение по имейл и ще започнем обратно броене. Ще можете да следите Вашата резервация през личния си профил в сайта. Когато наближи датата на отпътуване и направите окончателното плащане, ние ще Ви изпратим и необходимите документи за пътуването Ви.

 • Мога ли да резервирам допълнителни услуги, ако вече съм резервирал и платил?

  Да, разбира се! Просто се свържете с нас по имейл или на посочените телефони!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки