За бизнес клиенти

Via Gusto е бранд на туристическа агенция Ред Турс и, като такъв, екипът ни притежава дългогодишен опит в организирането на бизнес пътувания и корпоративни събития от различен характер. Благодарение на огромния ни списък с партньори и контакти от цял свят, както и ежедневната ни работа с различни резервационни системи, винаги съумяваме да предложим най-конкурентни цени, най-оптимални срокове и цялостна организация – от самолетни билети и трансфери, през най-подходящите за целта на Вашето мероприятие хотели, та чак до уговарянето и на най-малките детайли. Доверете се на Via Gusto, защото ние вече имаме визия за най-доброто, на което сте способни Вие!

Персонализиране на всяка наша програма

Ние създаваме нашите специални програми по алгоритъм, който позволява да променяме почти всяка точка и детайл от маршрута и неговото изпълнение. Основното ни желание винаги е било нашите програми да са удобни и лесно пригодими за различни цели на едно пътуване, в това число и бизнес пътуванията. И, тъй като винаги се стремим да сме максимално гъвкави, имаме готовност да къстамизираме всеки наш маршрут в България или в чужбина спрямо Вашите виждания и идеи. А, защо не и изцяло нов маршрут, сглобен и оформен специално за Вас и Вашите партньори и/или служители.

Инсентив пътувания в България и чужбина

Казано на разбираем за всички език, инсентив пътуването е мотивиращо и/или поощрително пътуване за служители, партньори или клиенти на дадена компания. Иначе казано, инсентив е всяко пътуване награда или стимул за добре свършена работа, и този сегмент в последните няколко години набира все по-голяма популярност. Защо ли? Защото живеем във времена, когато и отговорностите ни, и разходите ни, ежедневно се увеличават, което неминуемо създава стрес у всеки от нас. И, дори и най-старателният и трудолюбив служител, от време на време губи своята мотивация и се нуждае от стимул и насърчаване.

Помнете, че е много вероятно най-значимото и специално събитие за Вашите дългогодишни, верни служител, да е именно подареното от Вас пътуване. Организирането на тиймбилдинги, различни спортни и развлекателни активности, както и фирмени мероприятия с или без награден фонд извън обичайната работа среда, със сигурност са ефективен начин да мотивирате целия Ви колектив, пораждайки признателност, лоялност и чувство на принадлежност и създавайки устойчива връзка на ниво служител – работодател/приятел – компания. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки