За нас

За нас, като екип, началото бе поставено преди повече от 10 години, когато създадохме туристическа агенция Ред Турс – колкото наша, толкова и Ваша идея и мечта за някого, на когото да довериш планирането на своята семейна ваканция, бизнес пътуване и корпоративно събитие, или просто в помощ на всеки, който търси най-удобен и изгоден начин на пропътува света. Или поне онази част от него, за която наистина мечтае.

Но, за добро или за зло, светът се променя. Променят се хората и техните приоритети под натиска на различни фактори и събития, които ни белязват и заради които всички ние сменяме фокус и гледна точка. В резултат, през нашите очи, мнозина от Вас вече търсят и предпочитат по-различен тип пътувания и преживявания, по време на които НЕ Вие се съобразявате с програмата и маршрута, а те с Вас.

Затова, като естествено продължение, ние създадохме за Вас Via Gusto – своеобразен клуб за тематични пътешествия! С нас имате възможност да посетите популярни винарни из цяла Европа, да участвате в кулинарен или гурме тур, и да опознаете онези, по-малките, но очарователни и изпълнени с особен магнетизъм, кътчета на картата, които винаги са оставали някак „встрани“ от обичайните екскурзии до известни дестинации. 

Целта ни е да Ви предоставим шанс да посетите красиви места, да опитвате местни напитки и различни традиционни вкусотии, да се забавлявате и просто да прекарате няколко ненатоварващи дни със своите семейства, близки приятели или малка група от хора, обединени от общи интереси и сходен вкус към живота и пътуванията! Наистина е толкова простичко, колкото Ви звучи!

Наша мисия винаги ще бъде да Ви поднасяме най-вкусното и най-любопитното по избрания от Вас маршрут; да Ви срещаме с местни традиции и хора, от които всеки може да научи интересна лична история или мистична легенда, и да създадем у всеки от Вас не само красив спомен – да оставим следа от едно магично и някак лично изживяване! 

Защото, нали в това се крие смисълът на Via Gusto! Да вкусим от живота и просто да пътуваме с чувство!

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки